Wedstrijdverslagen

 

9 okt. 2019
Wedstrijdverslag HO Kalken - Jong Zulte

Op de 6de speeldag stond de verplaatsing naar HO Kalken op het programma. Een speciale wedstrijd aangezien Jasper Decuyper voor de eerste keer in een fanionmatch tegenover zijn broer Bram Decuyper zou staan. Kalken dat voor het seizoen getipt werd als een kanshebber op de top 5.


Lees meer

2 okt. 2019
Wedstrijdverslag Jong Zulte - KRC Bambrugge

Na een magere 3 op 12 en 2 thuisnederlagen moest er op de 5de speeldag op zoek gegaan worden naar de eerste 3-punter thuis. Geen makkelijke opdracht als je weet dat KRC Bambrugge op bezoek kwam. Bambrugge had 8 op 12 en beleefde een bekeravontuur waar het pas in de 5de ronde strandde na strafschoppen.


Lees meer

25 sep. 2019
Wedstrijdverslag KVV Vlaamse Ardennen - Jong Zulte

Op de 4de speeldag stond de moeilijke verplaatsing naar Vlaamse Ardennen op het programma, in het verleden is het altijd moeilijk geweest om iets mee te nemen vanuit Etikhove. Beide ploegen hadden 3 op 9 en wilden de 3 punten om de voeling met de linkerkolom te behouden.


Lees meer

17 sep. 2019
Wedstrijdverslag Jong Zulte - Voorde Appelterre

Op de 3de speeldag ontving Jong Zulte Voorde Appelterre, de fusieploeg prijkte met een 6 op 6 aan kop van het klassement. Jong Zulte ging op zoek naar de 1ste thuisoverwinning.


Lees meer

9 sep. 2019
Wedstrijdverslag KFC JV Kruibeke - Jong Zulte

Op deze 2de speeldag stond de verste verplaatsing van het seizoen op het programma. Na een geslaagd openingsweekend met quiz, mountainbiketocht en kipfestijn, moest Jong Zulte op bezoek bij KFCJV Kruibeke, net als vorige week een promovendus die op de 1ste speeldag de 3 punten meenam bij buur Haasdonk.


Lees meer

31 aug. 2019
Wedstrijdverslag Jong Zulte - FC Latem

Vandaag stond de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma, Jong Zulte was gastheer voor Latem dat na titels in 3de en 2de provinciale het nieuwe seizoen in 1ste provinciale mocht aanvatten.


Lees meer

Volg ons
Jong Zulte vzw

Stamnummer: 9406
1e prov - Oost-Vlaanderen

Terrein eerste elftal
Kastanjelaan 75, 9870 Zulte

Terrein jeugd
Waalstraat 188b, 9870 Zulte

E-mail: info@jongzulte.be