Wedstrijdverslag HO Kalken - Jong Zulte

 

#
Op de 6de speeldag stond de verplaatsing naar HO Kalken op het programma. Een speciale wedstrijd aangezien Jasper Decuyper voor de eerste keer in een fanionmatch tegenover zijn broer Bram Decuyper zou staan. Kalken dat voor het seizoen getipt werd als een kanshebber op de top 5.

Kalken startte het best en kon in de openingsminuten dreigen met een vrije trap van Buyl, gered door Jaron. De Wilde kopte naast en nog eens Buyl zag zijn kopbal over gaan. Halfweg de eerste helft kwam ook Jong Zulte in de wedstrijd, Nicolas Gheeraert zag zijn schot gered door Baele. Domi devieerde een corner van Jonathan, de bal ging voorlangs. Net voor rusten kon Jonathan nog eens dreigen met een schot, moeizaam gered door Baele. Christiaens kwam alleen voor doel, maar ook deze keer bleef Jaron meester van de situatie en redde knap. Rusten dus met een 0-0 en een hoofdrol voor beide doelmannen.

De 2de helft bleef spannend met veel kansen langs beide zijden. Michel kon net na rust scoren, maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Buyl zette een goeie actie op, maar zijn schot werd afgeblokt. In de gutsende regen bleven beide ploegen op zoek gaan naar een doelpunt. Michel met een goeie kopbal op voorzet van Nicolas Steelant, Baele heeft het laatste woord met een knappe redding. Jong Zulte met een knappe aanval, Naïm besluit over. De kansen blijven komen, halfweg de tweede helft gaat een kopbal van de thuisploeg via de lat buiten, Jonathan reageert met een schot dat gered wordt door Baele. De daaropvolgende corner wordt bijna in eigen doel gekopt. In het slot drukt Kalken het gaspedaal nog wat dieper in en Jong Zulte wordt terug geduwd. Buyl komt dicht bij de winninggoal, Jaron redt. De laatste kans is voor Jong Zulte, Steelant komt oog in oog met de doelman, twijfelt net iets te lang waardoor zijn schot in extremis wordt afgeblokt.

Een 0-0 waar beide doelmannen een groot aandeel in hebben. Moment van de wedstrijd was misschien wel tussen de gebroeders Decuyper, Jasper speelde Bram door de benen, iets dat op de komende familiefeesten wel nog eens ter sprake zal komen. Volgende week komt Berlare op bezoek in Zulte, wedstrijd op zaterdag 12 oktober om 20u00.

4 mrt. 2020
Wedstrijdverslag Jong Zulte - SK Denderhoutem

Na de recente nederlagen tegen Berlare en Haasdonk kregen we vandaag het bezoek van SK Denderhoutem.…

18 feb. 2020
Wedstrijdverslag Jong Zulte - Haasdonk

Na de storm Ciara was het nu de beurt aan Dennis om de voetbalvelden te teisteren. Deze keer geen…

11 feb. 2020
Wedstrijdverslag SK Berlare - Jong Zulte

Op de vooravond van storm Ciara moest Jong Zulte op bezoek bij SK Berlare. SK Berlare vecht tegen de…

Volg ons
Jong Zulte vzw

Stamnummer: 9406
1e prov - Oost-Vlaanderen

Terrein eerste elftal
Kastanjelaan 75, 9870 Zulte

Terrein jeugd
Waalstraat 188b, 9870 Zulte

E-mail: info@jongzulte.be