Wedstrijdverslag Jong Zulte - Mariakerke

 

#
Jong Zulte start het best aan de wedstrijd, in de openingsfase ziet Steelant zijn kopbal voorlangs gaan. Joeri gaat zijn kans met een vrije trap, die wordt gered door de doelman. Michel trapt vanuit een scherpe hoek op de vuisten van de keeper en ziet bij een volgende poging zijn deviatie voorlangs gaan. Dit alles in de eerste 10 minuten van de wedstrijd.

Op het kwartier een dubbele kans voor Mariakerke, maar beide bezoekers falen oog in oog met Jaron. Jong Zulte reageert direct, Gheeraert brengt de bal goed voor doel en Michel kan aan de 2de paal binnen glijden, 1-0 17de minuut. Mariakerke past zich tactisch aan en komt nu beter in de wedstrijd, op het half uur komt Cherlet oog in oog met Jaron, hij blijft ijzig kalm en klopt Jaron met een listig stiftertje, 1-1 29ste minuut. Joeri ziet een voorzetschot op de lat belanden. Mariakerke is nu de betere ploeg en komt op het einde van de 2de helft dicht bij de voorsprong, Jaron redt. Het is echter Jong Zulte dat net voor rust terug op voorsprong komt, een corner van Jonathan wordt van dichtbij binnen gekopt door Ludovic, 2-1 41ste minuut.

Jong Zulte start met goede moed de tweede helft, het spel verloopt nu terug evenwichtig. Cherlet krijgt de eerste kans van de 2de helft maar trapt naast. Jong Zulte prikt op het uur met een snedige counter, Steelant met de goeie voorzet, Jonathan komt goed voor zijn man en trapt binnen, 3-1 60ste minuut. Lang kan de thuisploeg niet genieten van de 2 goals voorsprong, want amper 3 minuten later glipt Maertens door de buitenspel val en trapt koeltjes binnen, 3-2 63ste minuut. Jong Zulte moet nog een klein half uur knokken om de 3 punten thuis te houden. Beide ploegen komen nog tot een aantal kansen, maar de score wijzigt niet meer. Net voor affluiten komt Djedovic nog héél dicht bij de gelijkmaker, zijn omhaal verdwijnt via een verdediger net over doel.

4 mrt. 2020
Wedstrijdverslag Jong Zulte - SK Denderhoutem

Na de recente nederlagen tegen Berlare en Haasdonk kregen we vandaag het bezoek van SK Denderhoutem.…

18 feb. 2020
Wedstrijdverslag Jong Zulte - Haasdonk

Na de storm Ciara was het nu de beurt aan Dennis om de voetbalvelden te teisteren. Deze keer geen…

11 feb. 2020
Wedstrijdverslag SK Berlare - Jong Zulte

Op de vooravond van storm Ciara moest Jong Zulte op bezoek bij SK Berlare. SK Berlare vecht tegen de…

Volg ons
Jong Zulte vzw

Stamnummer: 9406
1e prov - Oost-Vlaanderen

Terrein eerste elftal
Kastanjelaan 75, 9870 Zulte

Terrein jeugd
Waalstraat 188b, 9870 Zulte

E-mail: info@jongzulte.be