Nieuws

 

4 mrt. 2020
Wedstrijdverslag Jong Zulte - SK Denderhoutem

Na de recente nederlagen tegen Berlare en Haasdonk kregen we vandaag het bezoek van SK Denderhoutem. De bezoekers stonden in de buurt van Jong Zulte in het klassement. Kon de thuisploeg terug aanknopen met de overwinning?


LEES MEER

18 feb. 2020
Wedstrijdverslag Jong Zulte - Haasdonk

Na de storm Ciara was het nu de beurt aan Dennis om de voetbalvelden te teisteren. Deze keer geen aflasting waardoor de wedstrijd onder een stevige wind doorging. Rode lantaarn Haasdonk kwam op bezoek, de ploeg heeft zich neergelegd bij de degradatie en kon dus zonder druk afzakken naar Zulte. Jong Zulte van hun kant zochten eerherstel na de zwakke prestatie op het veld van Berlare.


LEES MEER

11 feb. 2020
Wedstrijdverslag SK Berlare - Jong Zulte

Op de vooravond van storm Ciara moest Jong Zulte op bezoek bij SK Berlare. SK Berlare vecht tegen de degradatie en zou met geslepen messen aan de wedstrijd verschijnen. Jong Zulte van hun kant vertrok na de knappe overwinningen tegen Bambrugge en Kalken vol vertrouwen naar Berlare.


LEES MEER

6 feb. 2020
Wedstrijdverslag Jong Zulte - KFC HO Kalken

Na de overwinning tegen de leider, stonden we vandaag opnieuw voor een moeilijk opdracht tegen het sterke Kalken van ex-speler Bram Decuyper (inderdaad de broer van). Kalken was op zoek naar revanche na de 0-0 in de heenwedstrijd.


LEES MEER

28 jan. 2020
Wedstrijdverslag KRC Bambrugge - Jong Zulte

Vandaag stond de wedstrijd op het programma tegen de leider uit 1ste provinciale. Voor de thuisploeg bleken we de voorbije seizoenen een beetje hun zwarte beest, al konden we in het verleden nooit met de 3 punten terug keren uit Bambrugge. Met de steun van de vele supporters (met dank aan Marc en Rosanne voor het inleggen van een supportersbus en uiteraard alle aanwezigen) probeerde Jong Zulte om de 3 punten mee te graaien.


LEES MEER

22 jan. 2020
Wedstrijdverslag Jong Zulte - KVVV Ardennen

Na een succesvolle footlunch, werd als dessert de wedstrijd Jong Zulte – KVVV Ardennen voorgeschoteld aan de talrijke bezoekers.


LEES MEER

15 jan. 2020
Wedstrijdverslag FC Voorde - Jong Zulte

De thuisploeg startte het best aan de wedstrijd en nam het balbezit voor zijn rekening, Jong Zulte probeerde gegroepeerd de ruimtes gesloten te houden en te loeren op de omschakeling.


LEES MEER

14 jan. 2020
Steakfestijn 8 & 9 februari - Fiertelhof Zulte

Keuze uit Steak of Vol-au-vent - Aperitief inbegrepen.


LEES MEER

14 jan. 2020
Wedstrijdverslag Jong Zulte - KFCJV Kruibeke

Alvorens het verslag van de wedstrijd Jong Zulte – Kruibeke te beginnen, wil vanwege Jong Zulte iedereen een fantastisch 2020 toewensen, vol geluk en vooral met een goeie gezondheid!!


LEES MEER

19 dec. 2019
Wedstrijdverslag FC Latem - Jong Zulte

Voor de 1ste speeldag van de terugronde stond het bezoek aan FC Latem op de kalender, het nipte verlies op de openingsspeeldag was nog niet vergeten. Jong Zulte was na de knappe zege op Adegem dan ook uit om revanche te nemen op Latem en de eerste 6 op 6 van het seizoen op te tekenen.


LEES MEER

13 dec. 2019
Wedstrijdverslag VK Adegem - Jong Zulte

Het eerste kwartier van de wedstrijd bestaat uit weinig academisch voetbal, de bal gaat holderdebolder van her naar der zonder grote kansen langs beide zijden. Na een kwartier neemt Jong Zulte het middenveld in handen en begint het ook iets beter te voetballen.


LEES MEER

6 dec. 2019
Eindejaars VTT sponsort het nieuwe trainingsmateriaal

Dankzij Eindejaars VTT beschikken onze jeugdspelers opnieuw over splinternieuw trainingsmateriaal. Onze oprechte dank!


LEES MEER

3 dec. 2019
Wedstrijdverslag Jong Zulte - KAV Dendermonde

De wedstrijd start met 2 ploegen die er vol voor gaan, Dendermonde zet hoog druk en Jong Zulte moet scherp zijn om er goed uit te komen.


LEES MEER

26 nov. 2019
Wedstrijdverslag KVE Aalter - Jong Zulte

De studieronde van deze wedstrijd duurt 20 minuten, beide ploegen tasten elkaar af en nemen weinig risico’s. De eerste grote kans is voor Jong Zulte, Steelant hoeft maar binnen te tikken, maar is ietwat verrast door de grote kans en ziet zijn poging gered door de thuisdoelman.


LEES MEER

19 nov. 2019
Wedstrijdverslag Jong Zulte - Mariakerke

Jong Zulte start het best aan de wedstrijd, in de openingsfase ziet Steelant zijn kopbal voorlangs gaan. Joeri gaat zijn kans met een vrije trap, die wordt gered door de doelman. Michel trapt vanuit een scherpe hoek op de vuisten van de keeper en ziet bij een volgende poging zijn deviatie voorlangs gaan. Dit alles in de eerste 10 minuten van de wedstrijd.


LEES MEER

12 nov. 2019
Wedstrijdverslag Elene Grotenberge - Jong Zulte

Elene Grotenberge nam de openingsfase voor hun rekening met knap voetbal. Jong Zulte zette een stevig blok neer. De thuisploeg domineerde, maar moest toch op de 1ste grote kans wachten om de score te openen, Van Der Haeghen wint het duel en trapt naast Jaron binnen, 1-0 20ste minuut.


LEES MEER

5 nov. 2019
Wedstrijdverslag Jong Zulte - Eendracht Zele

Jong Zulte had de eerste dreiging, Michel en Jonathan stuitten op de bezoekende doelman in de openingsfase.


LEES MEER

28 okt. 2019
Wedstrijdverslag SK Denderhoutem - Jong Zulte

9de speeldag – Jong Zulte moest voor de 2de week op rij op verplaatsing spelen. Deze keer op bezoek bij promovendus SK Denderhoutem. Denderhoutem had evenveel punten als Jong Zulte, dus het kon wel eens een spannende wedstrijd worden.


LEES MEER

21 okt. 2019
Wedstrijdverslag KRS Haasdonk - Jong Zulte

Jong Zulte moest op bezoek bij rode lantaar HRS Haasdonk op zoek naar een nieuwe 3-punter.


LEES MEER

14 okt. 2019
Wedstrijdverslag Jong Zulte - SK Berlare

Na een mooie 4 op 6 tegen topploegen Bambrugge en Kalken, kwam vandaag SK Berlare op bezoek. Ploeg van Pieter Merlier (ex-SVZW, maar momenteel geblesseerd). Beide ploegen hadden te kampen met een aantal blessures waardoor de coaches moesten sleutelen aan hun elftal.


LEES MEER

9 okt. 2019
Wedstrijdverslag HO Kalken - Jong Zulte

Op de 6de speeldag stond de verplaatsing naar HO Kalken op het programma. Een speciale wedstrijd aangezien Jasper Decuyper voor de eerste keer in een fanionmatch tegenover zijn broer Bram Decuyper zou staan. Kalken dat voor het seizoen getipt werd als een kanshebber op de top 5.


LEES MEER

2 okt. 2019
Wedstrijdverslag Jong Zulte - KRC Bambrugge

Na een magere 3 op 12 en 2 thuisnederlagen moest er op de 5de speeldag op zoek gegaan worden naar de eerste 3-punter thuis. Geen makkelijke opdracht als je weet dat KRC Bambrugge op bezoek kwam. Bambrugge had 8 op 12 en beleefde een bekeravontuur waar het pas in de 5de ronde strandde na strafschoppen.


LEES MEER

25 sep. 2019
Wedstrijdverslag KVV Vlaamse Ardennen - Jong Zulte

Op de 4de speeldag stond de moeilijke verplaatsing naar Vlaamse Ardennen op het programma, in het verleden is het altijd moeilijk geweest om iets mee te nemen vanuit Etikhove. Beide ploegen hadden 3 op 9 en wilden de 3 punten om de voeling met de linkerkolom te behouden.


LEES MEER

22 sep. 2019
Stickerboek Launch Party op 18 oktober!

Op 18 oktober wordt de 1ste editie van het Jong Zulte stickerboek feestelijk gelanceerd. Met live optreden van Radio Spandex, 80's coverband die onze feesttent in vuur en vlam gaan zetten...


LEES MEER

17 sep. 2019
Wedstrijdverslag Jong Zulte - Voorde Appelterre

Op de 3de speeldag ontving Jong Zulte Voorde Appelterre, de fusieploeg prijkte met een 6 op 6 aan kop van het klassement. Jong Zulte ging op zoek naar de 1ste thuisoverwinning.


LEES MEER

9 sep. 2019
Wedstrijdverslag KFC JV Kruibeke - Jong Zulte

Op deze 2de speeldag stond de verste verplaatsing van het seizoen op het programma. Na een geslaagd openingsweekend met quiz, mountainbiketocht en kipfestijn, moest Jong Zulte op bezoek bij KFCJV Kruibeke, net als vorige week een promovendus die op de 1ste speeldag de 3 punten meenam bij buur Haasdonk.


LEES MEER

4 sep. 2019
7/8 Sept - Feestweekend Jong Zulte

Dit weekend is het zover! Hou je van actie? Kom dan op zaterdagvoormiddag meedoen aan onze mountainbiketocht (50 of 70km), of schrijf je zaterdagavond in voor onze Quiz. Op zondagmiddag kan je genieten van een heerlijk kipfestijn incl. GRATIS aperitief!


LEES MEER

31 aug. 2019
Wedstrijdverslag Jong Zulte - FC Latem

Vandaag stond de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma, Jong Zulte was gastheer voor Latem dat na titels in 3de en 2de provinciale het nieuwe seizoen in 1ste provinciale mocht aanvatten.


LEES MEER

13 aug. 2019
Spelersvoorstelling Jeugd in het Fiertelhof

Komende vrijdag 16/8 vanaf 19u worden de jeugdspelers en trainers voorgesteld in het Fiertelhof te Zulte, zodat jullie bij de namen ook een gezicht kunnen plaatsen.


LEES MEER

10 aug. 2019
Droevig nieuws

Op dagen als vandaag wordt voetbal zeer relatief na het vernemen van het plotse overlijden van de papa van onze keeper Guillaume Willequet.


LEES MEER

Volg ons
Jong Zulte vzw

Stamnummer: 9406
1e prov - Oost-Vlaanderen

Terrein eerste elftal
Kastanjelaan 75, 9870 Zulte

Terrein jeugd
Waalstraat 188b, 9870 Zulte

E-mail: info@jongzulte.be