Nieuws

 

9 okt. 2019
Wedstrijdverslag HO Kalken - Jong Zulte

Op de 6de speeldag stond de verplaatsing naar HO Kalken op het programma. Een speciale wedstrijd aangezien Jasper Decuyper voor de eerste keer in een fanionmatch tegenover zijn broer Bram Decuyper zou staan. Kalken dat voor het seizoen getipt werd als een kanshebber op de top 5.


LEES MEER

2 okt. 2019
Wedstrijdverslag Jong Zulte - KRC Bambrugge

Na een magere 3 op 12 en 2 thuisnederlagen moest er op de 5de speeldag op zoek gegaan worden naar de eerste 3-punter thuis. Geen makkelijke opdracht als je weet dat KRC Bambrugge op bezoek kwam. Bambrugge had 8 op 12 en beleefde een bekeravontuur waar het pas in de 5de ronde strandde na strafschoppen.


LEES MEER

25 sep. 2019
Wedstrijdverslag KVV Vlaamse Ardennen - Jong Zulte

Op de 4de speeldag stond de moeilijke verplaatsing naar Vlaamse Ardennen op het programma, in het verleden is het altijd moeilijk geweest om iets mee te nemen vanuit Etikhove. Beide ploegen hadden 3 op 9 en wilden de 3 punten om de voeling met de linkerkolom te behouden.


LEES MEER

22 sep. 2019
Stickerboek Launch Party op 18 oktober!

Op 18 oktober wordt de 1ste editie van het Jong Zulte stickerboek feestelijk gelanceerd. Met live optreden van Radio Spandex, 80's coverband die onze feesttent in vuur en vlam gaan zetten...


LEES MEER

17 sep. 2019
Wedstrijdverslag Jong Zulte - Voorde Appelterre

Op de 3de speeldag ontving Jong Zulte Voorde Appelterre, de fusieploeg prijkte met een 6 op 6 aan kop van het klassement. Jong Zulte ging op zoek naar de 1ste thuisoverwinning.


LEES MEER

9 sep. 2019
Wedstrijdverslag KFC JV Kruibeke - Jong Zulte

Op deze 2de speeldag stond de verste verplaatsing van het seizoen op het programma. Na een geslaagd openingsweekend met quiz, mountainbiketocht en kipfestijn, moest Jong Zulte op bezoek bij KFCJV Kruibeke, net als vorige week een promovendus die op de 1ste speeldag de 3 punten meenam bij buur Haasdonk.


LEES MEER

4 sep. 2019
7/8 Sept - Feestweekend Jong Zulte

Dit weekend is het zover! Hou je van actie? Kom dan op zaterdagvoormiddag meedoen aan onze mountainbiketocht (50 of 70km), of schrijf je zaterdagavond in voor onze Quiz. Op zondagmiddag kan je genieten van een heerlijk kipfestijn incl. GRATIS aperitief!


LEES MEER

31 aug. 2019
Wedstrijdverslag Jong Zulte - FC Latem

Vandaag stond de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma, Jong Zulte was gastheer voor Latem dat na titels in 3de en 2de provinciale het nieuwe seizoen in 1ste provinciale mocht aanvatten.


LEES MEER

13 aug. 2019
Spelersvoorstelling Jeugd in het Fiertelhof

Komende vrijdag 16/8 vanaf 19u worden de jeugdspelers en trainers voorgesteld in het Fiertelhof te Zulte, zodat jullie bij de namen ook een gezicht kunnen plaatsen.


LEES MEER

10 aug. 2019
Droevig nieuws

Op dagen als vandaag wordt voetbal zeer relatief na het vernemen van het plotse overlijden van de papa van onze keeper Guillaume Willequet.


LEES MEER

12 jul. 2019
Lorenz Blauwblomme krijgt afscheidsfeestje

De spelertjes van de U7 en U8 hebben zaterdagavond 7 juli samen met hun ouders een afscheidsfeestje gegeven voor hun geliefde jeugdtrainer Lorenz Blauwblomme. “We waren uitgenodigd op zijn huwelijk en volgend jaar gaan we allemaal samen op weekend”, zegt een van de initiatiefnemers Isabelle De Baere.


LEES MEER

12 jul. 2019
Oefenprogramma seizoen 2019-2020

De voorbereiding voor het komende seizoen staat reeds voor de deur! Ontdek alle data snel hier...


LEES MEER

Volg ons
Jong Zulte vzw

Stamnummer: 9406
1e prov - Oost-Vlaanderen

Terrein eerste elftal
Kastanjelaan 75, 9870 Zulte

Terrein jeugd
Waalstraat 188b, 9870 Zulte

E-mail: info@jongzulte.be