Wedstrijdverslag Jong Zulte - KFCJV Kruibeke

 

#
Alvorens het verslag van de wedstrijd Jong Zulte – Kruibeke te beginnen, wil vanwege Jong Zulte iedereen een fantastisch 2020 toewensen, vol geluk en vooral met een goeie gezondheid!!

Na de 2 knappe uitoverwinningen op het einde van 2019 in Adegem (0-3) en in Latem (0-4) kregen we vandaag het bezoek van KFCJV Kruibeke, de bezoekers stonden voorlaatste en wouden 2020 vol goeie moed aanvatten. Te beginnen op Jong Zulte waar operatie behoud werd ingezet.

Jong Zulte startte gretig en kwam in de openingsfase al tot 2 goeie kansen. Naïm zag een rebound na corner knap gered door de bezoekende doelman en een minuutje later twijfelde Michael tussen koppen of trappen na een scherpe voorzet van Loïc. Jong Zulte domineerde de wedstrijd maar speelde net iets te slordig in de zone van de waarheid om tot grote kansen te komen. Kruibeke kwam halfweg de 2de helft ook tot een kans, een afgeweken schot werd gered door Jaron. Dominique reageerde direct en verstuurde enkele minuten later een pegel vanop 25m richting de bovenhoek, doelman De Witte had een knappe redding in huis. Net voor rusten voetbalde Kruibeke nog een goeie tegenaanval bij elkaar, kapitein Vermeulen trapte de goeie kans over.

In de 2de helft kropen de bezoekers nog iets verder achteruit, Jong Zulte kreeg het balbezit en Kruibeke loerde op de counter. In het eerste kwartier kwam Jong Zulte tot 2 kleine kansjes, Jonathan zijn schot miste kracht en de kopbal van Dominique miste richting. Ook Kruibeke kwam eens piepen, Jaron kon een kopbal al bij al makkelijk redden. De aanvalsgolven van Jong Zulte bleven echter komen en werden ook telkens gevaarlijker, de moegestreden bezoekers werden keer op keer recht gehouden door de sterke doelman De Witte, die pogingen van Michael en 2 x Dominique telkens met de nodige klasse uit zijn doel ranselde. Tussendoor kreeg Jong Zulte bijna het deksel op de neus toen een afgeweken schot van Kruibeke net naast de paal buiten ging. Jong Zulte bleef aandringen en werd net voor affluiten dan uiteindelijk toch beloond. Michiel zag zijn voorzet via het hoofd van bezoeker Van Droogenbroeck over de verbouwereerde doelman vallen, 1-0 88ste min. Pech voor de bezoekers, maar wel een dik verdiende goal voor de thuisploeg. Enkele minuten later kwam ook Jonathan nog dicht bij een goal, maar de dekselse De Witte wou zich niet laten kloppen door een geelhemd.

Dik verdiende overwinning voor Jong Zulte, dat met deze overwinning een 9 op 9 pakt en op die manier op de 6de plaats terecht komt. Het jaar 2020 is goed ingezet.

4 mrt. 2020
Wedstrijdverslag Jong Zulte - SK Denderhoutem

Na de recente nederlagen tegen Berlare en Haasdonk kregen we vandaag het bezoek van SK Denderhoutem.…

18 feb. 2020
Wedstrijdverslag Jong Zulte - Haasdonk

Na de storm Ciara was het nu de beurt aan Dennis om de voetbalvelden te teisteren. Deze keer geen…

11 feb. 2020
Wedstrijdverslag SK Berlare - Jong Zulte

Op de vooravond van storm Ciara moest Jong Zulte op bezoek bij SK Berlare. SK Berlare vecht tegen de…

Volg ons
Jong Zulte vzw

Stamnummer: 9406
1e prov - Oost-Vlaanderen

Terrein eerste elftal
Kastanjelaan 75, 9870 Zulte

Terrein jeugd
Waalstraat 188b, 9870 Zulte

E-mail: info@jongzulte.be