Wedstrijdverslag KVE Aalter - Jong Zulte

 

#
De studieronde van deze wedstrijd duurt 20 minuten, beide ploegen tasten elkaar af en nemen weinig risico’s. De eerste grote kans is voor Jong Zulte, Steelant hoeft maar binnen te tikken, maar is ietwat verrast door de grote kans en ziet zijn poging gered door de thuisdoelman.

Opnieuw Steelant wordt even later voor doel gezet, deze keer gaat zijn poging voorlangs. Even na het half uur noteren we de eerste grote kans voor Aalter kapitein Waegebaert trapt de kans hoog over. Enkele minuten later kan Persan profiteren van een carambolle tussen 2 Jong Zulte verdedigers, Persan blijft kalm en trapt over Jaron in doel, 1-0 33ste minuut. Net voor rusten nog een kans voor Jong Zulte, een afvallende bal valt pardoes voor de voeten van Naïm die over trapt.

Jong Zulte start het best aan de 2de helft en moet niet lang wachten op de gelijkmaker, na een knappe actie krijgt Jonathan de bal bij Gheeraert, die zoekt de ruimte en ziet zijn kans, zijn gekruist schot gaat enig mooi in de bovenhoek binnen, 1-1 50ste minuut. Jong Zulte neemt nu de match resoluut in handen, de thuisploeg buigt, maar houd stand. Michel knokt zich vrij meer mikt dan te hoog oog in oog met de doelman. Enkele minuten later wordt Jonathan voor de keeper gezet, zijn schot gaat net naast. Jong Zulte blijft domineren, maar morst met de kansen. Een kwartier voor tijd wordt een voorzet van Jonathan door Michel en Steelant op een haar na gemist. Het wil maar niet lukken om de kansen vlot af te werken. Zoals een ongeschreven wet zegt in het voetbal, volgt na het missen van kansen het befaamde deksel op de neus. 5 minuten voor affluiten de eerste kans in de 2de helft voor de thuisploeg, De Coninck zijn poging gaat voorlangs, maar daar is de ingevallen Gijsels om binnen te tikken, 2-1 84ste minuut. Jong Zulte probeert nog een slotoffensiefje op poten te zetten, maar de nekslag van het 2de doelpunt was te groot.

4 mrt. 2020
Wedstrijdverslag Jong Zulte - SK Denderhoutem

Na de recente nederlagen tegen Berlare en Haasdonk kregen we vandaag het bezoek van SK Denderhoutem.…

18 feb. 2020
Wedstrijdverslag Jong Zulte - Haasdonk

Na de storm Ciara was het nu de beurt aan Dennis om de voetbalvelden te teisteren. Deze keer geen…

11 feb. 2020
Wedstrijdverslag SK Berlare - Jong Zulte

Op de vooravond van storm Ciara moest Jong Zulte op bezoek bij SK Berlare. SK Berlare vecht tegen de…

Volg ons
Jong Zulte vzw

Stamnummer: 9406
1e prov - Oost-Vlaanderen

Terrein eerste elftal
Kastanjelaan 75, 9870 Zulte

Terrein jeugd
Waalstraat 188b, 9870 Zulte

E-mail: info@jongzulte.be